Cautare

1628 de rezultate pentru "declaratia papei francisc" (3.77 secunde)
'In data de 18 ianuarie 2011, ca reactie la declaratia politica (pe care am facut-o in fata Primariei municipiului Arad) prin care am solicitat primului ministru Emil Boc sa va demita de urgenta din functia de ministru al Administratiei si Internelor si sa dispuna anchetarea dumneavoastra pentru implicare in activitati de crima organizata, sub forma contrabandei cu tigari si a traficului de valuta, ati afirmat ca ma veti actiona in judecata pentru calomnie.
Dezbaterile generale la proiectul de lege pentru aprobarea Ordonantei de Urgenta privind modificarea formularelor pentru declaratia de avere si pentru declaratia de interese au fost amanate luni seara pe motivul oficial ca nu mai exista timpul necesar desfasurarii acestora.
14/2005 privind modificarea formularelor pentru declaratia de avere si pentru declaratia de interese, adoptata fara amendamente de comisia de specialitate.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu s-a aratat ieri surprins de declaratia presedintelui PSD, Mircea Geoana, privind o cerere de rascumparare pentru jurnalistii rapiti in Irak.
Zsolt Nagy - a trimis doar copia propriei declaratii de interese, Markó Béla - a trimis declaratia sa de avere, precizand ca nu are nici o posibilitate legala sa completeze o declaratie de interese in numele rudelor sale, deoarece ar leza atributele lor exclusive, Ionut Seres - a sustinut in raspunsul transmis ca articolul 72 din Legea nr.
In declaratia comuna se mai precizeaza ca membrii Coalitiei vor sprijini demersurile Guvernului in eforturile de refacere a zonelor calamitate in urma inundatiilor, in privinta integrarii in UE, precum si in vederea asigurarii transparentei declararii averilor, sustinerii capitalului romanesc si drepturilor minoritatilor.
Aceasta afirmatie este sustinuta de declaratia mai multor martori audiati in acest dosar.
Aceasta afirmatie este sustinuta de declaratia mai multor martori audiati in acest dosar.
In declaratia pentru casa de sanatate, trebuie sa estimez venitul anual pe care il realizez. ... E mai complicat decat declaratia anuala de venit.
Declaratia lui Munaf este una din probele pe care acuzarea le aduce pentru a sustine vinovatia lui Hayssam in organizarea rapirii, fiind semnata de avocatul clujean imputernicit pentru a-l reprezenta pe acesta, Elena Diana Budusan.
"In Dolj, ca si in restul tarii, au fost foarte putine firme care au depus on line Declaratia 112. ... Din 12.000 de firme doljene care au depus declaratia luna trecuta, doar 420 au transmis documentatia prin internet.
Astfel, au fost dezbatute si adoptate de Senat legile privind prevenirea si sanctionarea spalarii banilor, pentru infiintarea, organizarea si functionarea Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, privind Tariful vamal integrat roman, pentru modificarea legii privind Parchetul National Anticoruptie, privind societatile de microfinantare, constituirea, organizarea si functionarea Comitetului european de Intreprindere, ucenicia la locul de munca, prevenirea si combaterea evaziunii fiscale, recalcularea pensiilor din sistemul public provenite din fostul sistem al asigurarilor sociale de stat, modificarea si completarea Codului Fiscal, circulatia pe drumurile publice, modificarea formularelor pentru declaratia de avere si pentru declaratia de interese si altele.
Presedintele executiv al PSD si seful tuturor deputatilor, Adrian Nastase a beneficiat in 2005 de o mostenire de peste 750.000 de dolari, dupa cum reiese din declaratia sa de avere din 30 decembrie 2005.
In declaratia sa de avere actualizata, premierul Tariceanu a precizat ca a vandut actiunea pentru 10.000 de euro. In declaratia anterioara, completata la jumatatea anului trecut, premierul mentiona ca detine o actiune la aceasta societate, cu o valoare la zi de 2.500 de lei vechi.
Am decis ca PSD are o unica linie de comanda", se arata in "Declaratia de la Poiana Brasov", semnata de presedintele Mircea Geoana, de secretarul general Miron Mitrea, de presedintele Consiliului National, Dan Mircea Popescu, si de 41 de presedinti ai organizatiilor judetene ale PSD.
Dorintele din ce in ce mai "grandomanicoase" ale democratilor calca bataturile liberale, ultima "gaselnita" a celor dintai fiind declaratia de ieri a vicepresedintelui PD Gheorghe Barbu. ... Declaratia a declansat ieri si reactia liberalei Norica Nicolai, care a declarat ca preocuparea PNL este sa faca Alianta sa functioneze.
Amendamentul cu declaratia interpretativa a fost propus de ministrul Afacerilor Externe, Razvan Ungureanu, prezent la dezbatere, si insusit de deputatii Comisiei juridice, care au acceptat introducerea acesteia in textul proiectului normativ cu 17 voturi favorabile, trei impotriva si doua abtineri.
Aceasta propunere, cunoscuta sub denumirea de Declaratia Schuman, este considerata inceputul a ceea ce astazi este cunoscut ca fiind Uniunea Europeana.
Presedintele Geoana a reusit insa sa se detaseze cu declaratia "Trebuie sa oprim stoparea declinului", diploma sa fiind ridicata insa de Daciana Sarbu, chemata cu insistenta de Ioan T. ... Declaratia lui, care a smuls cele mai multe aplauze a fost:
Potrivit secretarului general-adjunct al Camerei, Mihai Unghianu, deputatii au obligatia de a actualiza anual declaratia de avere, in cazul dobandirii unor bunuri, iar declaratia lor trebuie sa se publice pe pagina de Internet a Camerei si in MO.
google-analytics.com